Bugun...



"Anne beni bir şey ısırdı" diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

Osmaniye'de evinin bahçesinde oyun oynadığı sırada annesine kendisini bir şeyin ısırdığını söyleyen 5 yaşındaki çocuğa, kaldırıldığı sağlık ocağında zehirli bir böceğin ısırdığı tanısı konuldu, daha sonra hastaneye sevk edilen çocuk tahlilleri temiz çıkınca taburcu edildi. Tekrar rahatsızlanan çocuk, hastanede hayatını kaybetti. Talihsiz çocuğun ölüm nedenini, gelecek olan otopsi sonucu belirleyecek.

facebook-paylas
Tarih: 18-05-2024 11:03


Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde evinin bahçesinde oyun oynadığı esnada annesine kendisini bir şey ısırdığını söyleyen 5 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BÖCEĞİN ISIRDIĞI BELİRLENDİ

Düziçi ilçesi Böcekli beldesinde evinin balkonunda oynayan Gökçe Erva Kınay (5), annesine ayağını bir şeyin ısırdığını söyledi. Küçük çocuk ailesi tarafından mahalledeki sağlık ocağına götürüldü, muayenede Gökçe'yi ayağından zehirli bir böceğin ısırdığı tanısı konuldu. Ancak çocuğu hangi tür böceğin ısırdığı belirlenemedi.

TAHLİLLER TEMİZ ÇIKINCA TABURCU EDİLDİ

5 yaşındaki çocuk, Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisine başlanılan çocuk tahlillerinin temiz çıkması sonrası taburcu edildi.

TEKRAR HASTANEYE KALDIRILDIKTAN SONRA CAN VERDİ

Gece saatlerinde tekrar rahatsızlanan çocuk ailesi tarafından Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı buradaki ilk müdahalenin ardından küçük kız, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Gökçe Erva Kınay isimli çocuk burada hayatını kaybetti.

ÖLÜMÜ OTOPSİ SONUCUYLA AYDINLANACAK

Çocuğun ölüm nedeni otopsi sonucunun ardından belirlenecek. Küçük çocuğun cenazesi Böcekli beldesi Demirciler Mahallesinde bulunan aile mezarlığına defnedildi.

İhlas Haber Ajansı



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI