Bugun...



Marmaray'da intihar! Kendini raylara bırakan kadın yaşamına son verdi

İstanbul'da sık sık intiharla gündeme gelen Marmaray'da bir acı olay daha yaşandı. Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Marmaray istasyonunda bir kadın, kendini trenin altına atarak canına kıydı. Feci olay nedeniyle Marmaray seferleri 1 saat kadar durduruldu.

facebook-paylas
Tarih: 18-05-2024 11:03

Marmaray'da intihar! Kendini raylara bırakan kadın yaşamına son verdi

Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Marmaray istasyonunda kendini raylara atan kadın trenin altına kalarak feci şekilde can verdi. İntihar olayı sonrası Marmaray seferleri durdurulurken kadının kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

BİR ANDA KENDİNİ BIRAKTI

Ayrılık Çeşmesi Marmaray istasyonunda saat 19.00 sıralarında iddiaya göre, bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle kendini aniden rayların üzerine bıraktı. O esnada geçmekte olan trenin altında kalan kadın feci şekilde can verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ceset yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay nedeniyle Marmaray seferleri 1 saat kadar durduruldu.

MARMARAY'DAN AÇIKLAMA

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından bir süre duran Marmaray seferleriyle ilgili Marmaray sosyal medya hesabı 'X' üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Trenlerimiz saat 20.00 itibarıyla çift hattan işletilmeye başlanmış, seferlerimiz normale dönmüştür" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI