Bugun...



Nusaybin'de husumetli aileler birbirlerine kurşun yağdırdı: 2'si ağır 7 yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, olay anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, sokak ortasındaki yumruklu kavganın ardından, şahısların çevredeki vatandaşlara aldırmadan birbirlerine ateş ettikleri görüldü.

facebook-paylas
Tarih: 31-07-2023 13:06

Nusaybin'de husumetli aileler birbirlerine kurşun yağdırdı: 2'si ağır 7 yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde husumetli iki ailenin silahlı kavgasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda tarafların birbirlerine kurşun yağdırdığı görüldü.

SİLAHLI KAVGADA 7 KİŞİ YARALANDI

Olay, akşam saatlerinde ilçe merkezindeki Barış Parkı'nda meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma başladı. Tartışma önce yumruklu sonra silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada isimleri öğrenilemeyen 7 kişi yaralandı.

İKİ YARALININ DURUMU AĞIR

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan 2 kişi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

MERMİLER İŞ YERİ VE ARAÇLARA İSABET ETTİ

Olayda çevredeki bazı iş yeri ve park halindeki araçların camlarına da isabet eden mermiler nedeniyle hasar oluştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, bir işyerinin önünde karşılaşan ailelerin önce yumruklarla kavga ettiği, daha sonra üzerlerinde bulunan tabancalarla birbirlerine ateş ettikleri yer alıyor.




Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI